- FESTIVITAT DE SANT SEBASTIÀ, A LA SEU D'URGELL

Diumenge 19 de gener:

- 20 h.: Pregó d'inici de les festes del Sant Patró, a càrrec de la Sra. Anna Sansa, directora del Col·legi La Salle de la Seu. Acte obert a tothom que se celebrarà al local social de la Germandat (C. Garriga i Massó, 22)

- 21 h.: Tradicional sopar de pa amb allioli de codony i altres complements. Acte gratuït i exclusiu per als germans. Al Centre Cívic "El Passeig".

Dilluns 20 de gener:

- 11 h.: Solemne ofici amb el cant dels goigs en honor de Sant Sebastià i repartiment dels panets beneïts. Acte obert a tothom. Catedral de Santa Maria.

- 12 h.: Assemblea General Ordinària. Acte exclsiu per als germans. Sala de plens de la Casa de la Ciutat.

- 14 h.: Dinar de germanor. Podeu apuntar-vos a l'estanc de cal Llangort i/o al Germà Major. Acte exclusiu per als germans.

- 18 h.: Tradicional ball de Sant Sebastià. Acte obert a tothom i gratuït. Sala de festes Guiu.

Dimarts 21 de gener:

- 20 h.: Missa en record dels germans traspassats. Acompanyada pel violinista Vadim Hurtado. Acte obert a tothom. Església de la Missió.

Dijous 23 de gener:

- 20 h.: Conferència-col·loqui: 'La Guerra Civil a Sant Joan de l'Erm', a càrrec d'Oriol Riart Arnalot. Acte obert a tothom i gratuït. Espai Ermengol.

Divendres 24 de gener:

- 20 h.: Conferència-col·loqui: 'El rabequet del claustre de la Catedral', a càrrec del germà Artur Blasco. Acte obert a tothom i gratuït. Espai Ermengol.

Diumenge 26 de gener:

- 9 h.: Tradicional campionat de botifarra a la Penya Barcelonista de la Seu. Campionat per eliminatòries.

- 18 h.: Tradicional concert de Sant Sebastià, a càrrec dels alumnes de l'Escola Municipal de Música de la Seu - Conservatori de Música dels Pirineus i l'Aula de cant i piano. Acte obert a tothom i gratuït. Sala de Sant Domènec.

Diumenge 2 de febrer:

- 18 h.: Concert de música a càrrec de l'orquestra Cadí. Acte obert a tothom i gratuït. Sala de Sant Domènec.

Organitza: Germandat de Sant Sebastià amb el patrocini de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell.

Més informació a https://www.facebook.com/germandatsantsebastia