Curs escolar 2019-20

El Consell Comarcal de l'Alt Urgell, té les competències delegades per part del Departament d'Educació per gestionar els menjadors i el transport escolar a l'Alt Urgell. La gestió dels menjadors, en alguns casos es fa mitjançant acords amb el propi centre educatiu, amb l'AMPA del centre o bé mitjançant l'empresa pública Iniciatives Alt Urgell S.A.

En aquest apartat hi trobareu la informació necessària respecte els menjadors i el transport escolar:

1. Per alumnes que tinguin dret a la gratuïtat del servei de transport i menjador:
Alumnes que el seu centre educatiu de referència es troba situat en un municipi diferent al que resideixen (segons mapa escola vigent pel curs vigent) podeu portar la instància al centre educatiu on estigui matriculat, el termini és el 31 de juliol. S’acceptaran fora d’aquest termini si són noves matrícules.

2. Per alumnes que no tinguin dret a la gratuïtat del servei de transport i menjador:
Alumnes que el seu centre educatiu de referència es troba situat en el mateix municipi on resideixen (segons mapa escolar vigent pel curs 2019-20).
Pel que fa al transport no obligatori, disposeu de dos tipologies d’instàncies, una per als alumnes que van a centres educatius de la Seu d’Urgell i l’altra per als alumnes que van a centres educatius de la resta de comarca.

3. Ajuts de menjador escolar per raons econòmiques, socials i geogràfiques, per alumnes que no tinguin dret a la gratuïtat del servei:
(Termini de presentació per al curs 2019-2020: del 28 de maig al 21 de juny, la resta de l'any només s'atendran sol·licituds excepcionals que no s'haguessin pogut preveure en el moment del termini ordinari i sempre que hi hagi dotació econòmica suficient. S'haurà d'aportar també còpia de la matrícula per justificar les sol·licituds fora de termini)

    [Manual de com presentar la sol·licitud de manera telemàtica]

Menú Escolar per al curs 2019-2020
El curs 2019-2020 és la 4a edició del projecte MENGEM D’AQUÍ (que agrupa tots els menjadors de l’Alt Urgell: Escola Mn. Albert Vives, Pau Claris, Sant Esteve, Castellciutat, Miret i Sans, Sant Climent, Tuixent, Rosa Campà, La Valira, Arnau Mir, Sant Jordi, Institut Joan Brudieu, La Valira, INS Aubenç i Col·legi la Salle com també tots els centres educatius de la Cerdanya amb servei de menjador escolar), una proposta alimentària que pretén que famílies, escoles, instituts gestors de menjador, ... garanteixin una alimentació bona, sana, equilibrada, variada i sostenible, a través d’eines i trucs per facilitar el vostre dia a dia. El present projecte es tracta es tracta d’una iniciativa del Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya que compta amb la col·laboració dels dos consells comarcals (Alt Urgell i Cerdanya) i el finançament del Departament d‘Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat en el marc del programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2020 i del Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER).

Podeu mirar el menú de cada mes de tots els centres educatius a la pàgina web: www.mengemdaqui.cat

Reglament de transport i menjador escolar Alt Urgell

Rutes i horaris de transport per al curs 2017-2018

SI teniu qualsevol dubte sobre l'horari de la vostra ruta, envieu un correu electrònic a ensenyament @ alturgell.ddl.net

  Destinació La Seu d'Urgell

  Destinació Oliana

  Destinació Organyà

  Destinació Tuixent

Contacte:
Servei d'Ensenyament
ensenyament @ ccau.cat

Passeig Joan Brudieu, 15 · 25700 La Seu d’Urgell ·  Tel. 973 353 112