“El comerç ve de gust”, una iniciativa per potenciar la tarda de dissabte a la Seu d’Urgell

Es vol donar a conèixer els elaboradors locals i els productes del territori

Els pròxims dies 29 de novembre i 20 de desembre, una ruta gastronòmica recorrerà els carrers de la Seu d’Urgell amb el doble objectiu de dinamitzar el comerç local els dissabtes a la tarda i, alhora, de donar a conèixer els elaboradors urgellencs i les botigues de la ciutat que venen productes del territori. La iniciativa, que porta per nom “El comerç ve de gust”, s’emmarca en el projecte de cooperació Gustum a la taula de comerç La Seu-Alt Urgell.

Totes dues rutes, que seran guiades, començaran a dos quarts de sis de la tarda des del Consell Comarcal i acolliran un màxim de 15 participants per ruta. Les persones interessades hauran d’adquirir prèviament un tiquet a l’Espai Ermengol o al Consell Comarcal pel preu de 3 euros en concepte de fiança, la qual será retornada un cop completada la ruta.

L’itinerari recorrerà diversos establiments d’alimentació de la Seu on els participants tindran l’oportunitat de fer-hi un tastet. Els responsables dels comerços adherits faran també una breu explicació de l’establiment i dels productes del territori que hi venen.

L’acció es coordina des del Consorci Alt Urgell – Cerdanya (CAUC) en col·laboració amb el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, el Consorci Alt Urgell XXI i la UBSU. El projecte de cooperació Gustum és cofinançat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat, la Comissió Europea a través del FEADER i el Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente.

 

La Seu d’Urgell, 21 de novembre de 2014.