Aquest divendres es disputa la final comarcal del concurs “Històries!”

Hi participen les set parelles guanyadores de les eliminatòries de la fase prèvia

Aquest divendres, 20 de juny, tindrà lloc a la sala La Immaculada de la Seu d’Urgell la final comarcal del concurs “Històries!”, adreçat a la gent gran. En aquesta final hi participaran les set parelles guanyadores de les eliminatòries de la fase prèvia, celebrades als diversos casals de l’Alt Urgell. L’acte començarà a les 12 del migdia i será enregistrat íntegrament per RàdioSeu per a una posterior emissió.

Les preguntes de la final estarán relacionades amb fets històrics esdevinguts a la comarca al llarg de tots els temps. El primer premi, dotat per Viatges Vilà Betriu, consistirà en una estada de cap de semana a la Costa Daurada per a dues persones. El segon i el tercer premi estarán dotats per l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell i consistirán, respectivament, en una cura termal per a dues persones a l’Hotel Balneari Sant Vicenç i en un àpat per a dues persones a l’Hotel Nice de la Seu d’Urgell. La resta de parelles finalistes rebran un obsequi.

El concurs està organitzat pel Consell Comarcal i el Consorci d’Atenció a les persones de l’Alt Urgell en col·laboració amb l’Ajuntament de la Seu, RàdioSeu i l’Arxiu Comarcal.

Foto: eliminatòria prèvia del concurs al Pla de Sant Tirs

La Seu d’Urgell, 19 de juny de 2014