Autors de l’Alt Urgell signaran els seus llibres el dia de Sant Jordi al passeig de la Seu

Al matí hi haurà conta-contes per als alumnes de les escoles

Els escriptors de l’Alt Urgell es faran presents al passeig Joan Brudieu de la Seu al llarg de tot el dia de Sant Jordi, dijous vinent. Al matí, diversos autors de literatura infantil explicaran els seus contes als nens i les nenes d’educació infantil i cicle inicial de primària de les escoles de la ciutat. A la tarda serà el torn de les signatures de llibres.

L’espai on es desenvoluparan aquestes activitats serà l’estand de l’Associació Llibre del Pirineu, entitat organitzadora en col·laboració amb l’Ajuntament de la Seu i el Consell Comarcal de l’Alt Urgell.

Els autors que explicaran els seus contes al matí seran Anna Fernández, amb La vedelleta Reula; Ester Farran, amb El poltre de la Lluna; Mireia Pellicer, amb El gegant i l’acordió; i Isidre Domenjó, amb Anem a plegar manairons.

A la tarda, entre les 6 i les 8, al mateix espai, signaran els seus llibres Marià Cerqueda (Poques ovelles, pocs xiulets), Ester Farran (El poltre de la Lluna), Anna Fernández (La vedelleta Reula) Carles Gascón (La catedral saquejada), Josefina Lladós i Laura Vilalta (El Pla de Sant Tirs. Recull de records), Elisabet Segura (Nu) i Josep Benavent (Quan anàvem al cinema. Història del cinema a la Seu).

D’altra banda, l’Associació Llibre del Pirineu acaba d’editar el catàleg de novetats dels autors del territori amb motiu Sant Jordi. A la publicació, de 20 pàgines, s’inclouen les fitxes de 66 títols. Se n’ha fet un tiratge de 1.500 exemplars i es distribuirà gratuïtament a través de les llibreries i les parades de Sant Jordi. L’edició del catàleg ha comptat amb el suport de l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA).

Foto: Conta-contes al passeig de la Seu per Sant Jordi de l'any 2013

La Seu d’Urgell, 21 d’abril de 2015