Conferència sobre novetats i qüestions d’actualitat en l’àmbit laboral relatives la igualtat d’oportunitats

La sessió tindrà lloc aquest divendres al CETAP

Aquest divendres, 19 d’octubre, el Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP) de la Seu d’Urgell acollirà una conferència sobre novetats i qüestions d’actualitat en l’àmbit laboral relatives la igualtat d’oportunitats. La iniciativa respon al fet que la legislació vigent incorpora la necessitat que des de tots els àmbits, incloent el laboral, es promoguin i duguin a terme mesures per fer efectiva la igualtat d’oportunitats entre dones i homes.

Per tal de facilitar informació a l’empresa sobre aquest àmbit, Xavier Pera Coral, counsel en la pràctica de dret laboral al Gabinet Garrigues, oferirà una conferencia en la qual abordarà diversos aspectes relatius a la bretxa salarial, els plans d’igualtat, els protocols en casos d’assetjament sexual, la inspecció de treball i totes aquelles qüestions que es puguin abordar relacionades amb la igualtat d’oportunitats.

L’acte va adreçat a totes les empreses de la comarca, i està organitzada pel Consell Comarcal de l’Alt Urgell. La sessió es desenvoluparà de les 10,30 a les 13 h del matí, a l’edifici les Monges, 3a planta de la Seu d’Urgell. Per a més informació i inscripcions, les persones interessades es poden adreçar al correu electrònic igualtat@capau.cat, als telèfons 973 353 112 o 973 354 102 o mitjançant l’enllaç web www.bit.ly/CETAPigualtat.

L’Alt Urgell, 16 d’octubre de 2018