David Martí presenta divendres a la Seu “Les dones sàvies de la muntanya”, la primera novel•la protagonitzada per trementinaires

 

L’escriptor David Martí presenta aquest divendres a la Seu d’Urgell Les dones sàvies de la muntanya, la primera novel·la protagonitzada per trementinaires. L’acte, que tindrà lloc a partir de les 8 del vespre al Consell Comarcal de l’Alt Urgell i presentarà el també escriptor Isidre Domenjó, està organitzat per “+llibres i més”, dels llibreters urgellencs Xavier Purgimon i Jordi Salvat.

L’obra, editada per Grup 62, va aparèixer fa tot just quinze dies i l’èxit de vendes immediat ha portat ja a una segona edició. L’autor, David Martí, es va donar a conèixer l’any 2010 amb Les bruixes d’Arnes i després va publicar La metgessa de Barcelona iEl guerrer adormit, tres novel·les que han obtingut una molt bona acollida, tant per part del públic com de la crítica.

L’acció de la novel·la arrenca a la primera meitat del segle XIX, en plena primera Guerra Carlina, a la vall de la Vansa i Tuixent i porta al lector la fascinant aventura de dues trementinaires, la Dolors i la Sofia, àvia i néta, per tot Catalunya; les seves esperances i les seves pors, l’amistat, l’amor i els perills que afrontaven en el seus viatges.

 

La Seu d’Urgell, 4 de desembre de 2014.