Des del 5 d’abril les targetes prepagament dels menjadors escolars estan recarregades amb 40 euros addicionals

Acció encaminada a fer front a les necessitats socials arrel del Covid-19

Les 328 targetes prepagament per garantir l’alimentació als infants i joves de l’Alt Urgell durant el període de confinament, estan recarregades amb 40 euros addicionals des del diumenge 5 d’abril. Els primer 40 euros corresponien als 10 dies laborables entre el 16 i el 29 de març, mentre que els 40 euros addicionals corresponen al dia 13 de març i als 9 dies laborables compresos entre el 30 de març i el 9 d’abril. El mateix diumenge 5 d’abril, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, ha comunicat per SMS a totes les famílies perceptores de targeta moneder aquesta informació.

Així mateix, s’informa que les targetes no requereixen de PIN per al seu funcionament (en cas que ho demani, només cal prémer tecla verda) i no permet comprar més que l’import carregat. Els diners de la targeta estan destinats exclusivament a la compra en establiments alimentaris (prioritzant verdura, fruita, ous, carn, peix, pasta, arròs, cereals, llegums, llet i derivats làctics com els iogurts, pa, oli, sal, sucre, xocolata i fruits secs), les targetes no funcionen en altres establiments, ni per compres per internet.

És necessari que els usuaris de la targeta guardin els tiquets de compra corresponent als productes comprats, se’ls informarà per correu electrònic o SMS on han de dur els tiquets. Per a les incidències poden contactar amb el telèfon d’atenció al client de Caixabank: 900 404 090 i donar el codi del davant de la targeta DE + números.  Per consultar el saldo i els moviments de forma gratuïta, poden anar a qualsevol caixer de CaixaBank i a través de la web: www.moneytopay.com >Altres gestions de la teva targeta > Consulta de saldo i moviments.

Per a més informació i dubtes, les persones beneficiàries es poden posar en contacte amb el Consell Comarcal de l’Alt Urgell de 9 a 14 h, al 973 35 31 12, consell@alturgell.ddl.net, a la pàgina web on es manté la informació actualitzada: www.alturgell.cat o al Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell (CAPAU) 973 35 41 02 de 9 a 14 h. Per a urgències socials es pot trucar al 630 43 07 52 de 9 a 21 h, o adreçar-se a l’ajuntament que correspongui.

La Seu d’Urgell, 6 d’abril de 2020