El CETAP proposa un curs per aprendre a digitalitzar el teu negoci

La formació serà impartida per Òscar Ortega

El dia 7 de març, el Centre Empresarial i Tecnològic de l'Alt Pirineu (CETAP) acollirà el curs "Lloc web i presència a internet, xarxes socials, Comunicacions segures i Ciberseguretat". Aquesta formació, que es realitzarà de 14:45 a 16:45 h, és part del Cicle de Cursos del Punt d'Atenció Global Lleida Alt Urgell, subvencionat pel Departament de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida.

En aquest sentit, es presenta el programa KIT DIGITAL, que ofereix solucions clau per a la digitalització de negocis, incloent-hi la creació de llocs web, la gestió de xarxes socials, les comunicacions segures i la ciberseguretat.

Per donar a conèixer aquestes solucions i facilitar l'accés a aquestes eines vitals per a la competitivitat empresarial, es convida a tots els autònoms, comerços i pimes ubicades en localitats amb menys de 20.000 habitants a participar en la sessió informativa.

Aquesta sessió proporcionarà una explicació detallada sobre com crear un lloc web efectiu, com portar la gestió de les xarxes socials per tal d’assolir un èxit empresarial i com protegir les organitzacions contra amenaces cibernètiques. També s’ensenyaran estratègies i pràctiques per protegir la informació i assegurar comunicacions segures.

Amb aquesta formació, el CETAP busca impulsar el creixement i la competitivitat empresarial a la demarcació de Lleida i oferir als participants recursos valorables per a la digitalització del seu negoci.

Per a més informació sobre el programa "Oficina Acelera Pyme Rural" i altres iniciatives de suport a empreses, es pot contactar amb el CETAP al telèfon 973 35 57 98.

Les inscripcions es realitzaran a través d’aquest formulari. La sessió és de modalitat presencial i tindrà lloc al CETAP de La Seu d’Urgell, Plaça de les Monges, 2, 3a planta.

L’Alt Urgell, 27 de febrer de 2024