El jobdating 2024 es tanca amb més de 200 entrevistes realitzades

Aquest dimarts s'ha celebrat amb gran èxit al CETAP de la Seu d’Urgell la segona edició del Jobdating, una nova jornada de foment de l’ocupació organitzada per l’àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal i l’Oficina Jove de l’Alt Urgell.

Un centenar de persones es van mostrar interessades a participar en les entrevistes de feina que han organitzat 19 empreses de diversos àmbits i que en aquesta ocasió han proposat 44 llocs de treball disponibles, tan indefinits com de cara a la temporada d’estiu. Precisament un dels motius pels quals aquest nou Jobdating s’ha fet en període de vacances escolars ha sigut per donar l’oportunitat a estudiants de trobar una feina per als mesos d’estiu.

Les persones candidates han pogut disposar de nou d’unes formacions preparatòries. En aquest cas, s’ha dut a terme un taller per a donar eines per a una correcta elaboració del currículum, la tarda del divendres 22 de març i una formació per encarar millor l’entrevista, el dilluns 25 al matí.

Al llarg del matí s’han fet 207 entrevistes, xifra que es valora com a molt positiva des del Consell Comarcal, ja que tal com indica la seva presidenta, Josefina Lladós, “tant des de l’àrea de Promoció Econòmica com des de l’Oficina Jove volem posar a l’abast de totes les empreses que ho necessiten eines i fórmules més àgils per a cobrir els llocs de feina que tenen vacants i, alhora, ajudar les persones que busquen treball a tindre més oportunitats per a trobar-ne”. 

Entre les ofertes de feina disponibles n’hi havia de molt variades, relacionades amb activitats d’hoteleria i restauració, del sector del transport, logística, manteniment, l’àmbit sociosanitari i el comerç, entre d’altres.

 

L'Alt Urgell, 27 de març de 2024