El PRAU vol saber en quin estat es troben els polígons d'activitat econòmica (PAEs) de l'Alt Urgell

S’ha creat un formulari per copsar les característiques i necessitats de les empreses que hi estan situades

El Pla de Reactivació Socioeconòmica COVID-19 (PRAU) aborda ara en el seu tercer eix, vinculat als factors de competitivitat i resiliència del territori, una nova acció per conèixer l’estat dels Polígons d’Activitat Econòmica (PAEs).

El Consell Comarcal a través del PRAU vol iniciar un treball amb les empreses ubicades als PAE comarcals per tal de conèixer i avaluar-ne el seu estat. En aquesta ocasió s’ha elaborat un formulariper inferir l’estat de les infraestructures i la disponibilitat de serveis que tenen els PAEs Alt Urgellencs. L’objectiu es conèixer en quin estat estan els serveis que reben actualment les empreses que hi estan instal·lades i saber a què voldrien aspirar. Trobareu el formulari en el següent enllaç: www.bit.ly/PRAUpaes  

El passat mes de desembre el Parlament va aprovar la Llei de les APEUs, una eina de promoció i millora de la competitivitat de les àrees econòmiques basada en la col·laboració publicoprivada. Es tracta d’un nou model de gestió en àrees de concentració d’activitat econòmica. És per això que el Consell Comarcal vol iniciar accions en aquest sentit.

Aquesta acció complementarà el cens d’empreses, locals, naus industrials i terrenys endegat fa uns mesos a partir del formulari: www.bit.ly/PRAUcensels resultats del qual es poden veure a http://www.alturgell.cat/cens-locals-naus-terrenys

Si hi hagués alguna dificultat per omplir el formulari es pot contactar a través del correu electrònic de reactivació@alturgell.cato bé trucant al 973 355 798.

Aquest Pla es realitza gràcies a la subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya, que va sol·licitar el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, i està finançat pel Servicio Público deEmpleo Estatal i cofinançat en un 50% per l’FSE. Té una durada prevista d’un any.

L’Alt Urgell, a 27 de maig de 2021.