Jornada d’Estudis Postobligatoris

El proper dijous 29 de febrer de 2024 tindrà lloc la Jornada d'estudis postobligatoris de l'Alt Urgell. Durant tot el dia, a la Sala Sant Domènec de la Seu d'Urgell hi haurà una fira d'Estudis Postobligatoris oberta a joves i famílies que vulguin estudiar a la comarca.

La jornada té un doble objectiu, per una banda, difondre l'oferta educativa i les famílies professionals que es poden cursar a l'Alt Urgell des de batxillerat a cicles formatius de grau mitjà i grau superior i també estudis d'idiomes entre altres. Per altra banda, també es vol realçar l'oferta educativa del territori i l'estreta vinculació amb el futur laboral de les persones joves.

La jornada començarà a les 10:00 h amb una fira oberta d'estudis entre els quals trobarem les tres modalitats de batxillerat i el batxibac, cicles formatius d'administració i gestió, de màrqueting i comerç internacional, de conservació del medi, activitats eqüestres, forestal, mecànica, electricitat, atenció a les persones, educació infantil o informàtica, i tot de la mà dels diferents centres educatius de la comarca. També hi participaran altres organismes com l’Institut Obert de Catalunya, l'Escola Oficial d'Idiomes, el Centre de Formació d'Adults, l'Oficina Jove de l'Alt Urgell o el Conservatori de Música del Pirineu.

Aquesta fira té entrada lliure per a tothom que la vulgui visitar i es podrà veure quina formació es fa de la mà de cada centre educatiu . L'horari de visita serà de 10:00h a 15:00h i de 16:30h a 20:00h.

Durant tot el dia hi haurà també un espai per rebre assessorament individual sobre itineraris, preinscripcions, formacions, beques o altres. Per rebre aquesta atenció es pot venir directament a la fira o demanar hora a través de l’enllaç ja.cat/orienta24 si el que es vol és reservar hora.

La jornada ha estat organitzada per: L'Oficina Jove de l'Alt Urgell, l'INS Joan Brudieu, el col·legi la Salle, l'EA del Pirineu, l’IE d'Oliana, els Serveis Educatius Alt Urgell-Cerdanya, el Consell Comarcal Alt Urgell  i l'Ajuntament de la Seu d'Urgell.

L’Alt Urgell, 28 de febrer de 2024