Jornada de treball a l’Alt Urgell per debatre la promoció dels productes agroalimentaris locals

La sessió s’ha completat amb una visita a Formatges de l’Abadessa

Tècnics de promoció econòmica i turisme dels consells comarcals de Lleida, l’Alt Pirineu i Aran i representants de l’Associació Leader de Ponent i del Consorci Alt Urgell-Cerdanya, s’han reunit a la Seu d’Urgell en una jornada de treball i reflexió sobre les accions i activitats que cal impulsar prioritàriament des dels ens locals per tal de promocionar el productes agroalimentaris del territori. En el decurs de la reunió es va tractar, entre altres temes, de l’organització d’una jornada amb productors locals, prevista per al mes de juny a la llotja de Bellpuig.

La sessió de treball es va complementar amb una visita i degustació a l’obrador de Formatges de l’Abadessa, de l’artesana Judit Carreira, situat al centre històric de la Seu d’Urgell.

Aquesta acció s’emmarca dins d’un estudi que està promovent la Diputació de Lleida i que inclou diferents consultes, no només amb el sector públic, sinó també amb el sector privat, tant grans com petits productors agroalimentaris, per tal de presentar les conclusions a finals d’any.

Imatges: reunió de treball i visita a la formatgeria L’Abadessa

L’Alt Urgell, 18 d’abril de 2018