L’Alt Urgell posa en marxa “Els esmorzars del divendres al CETAP”

El primer cicle, que s’inicia el dia 17, està dedicat al finançament de les empreses

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell, en col·laboració amb diverses institucions i entitats, inicia demà, dia 17, el programa “Els esmorzars dels divendres al CETAP”, una iniciativa que neix amb l’objectiu d’assessorar els emprenedors i els petits empresaris del territori en qüestions que els afecten directament, amb un format diferent dels utilitzats fins ara.

A l’activitat que es posa en marxa aquest dimecres se li ha volgut donar un caire àgil i dinàmic, en horari matinal d’un dia feiner i tot aprofitant la pausa de l’esmorzar per exposar i debatre temes d’interès per al món empresarial. Les xerrades tindran una periodicitat mensual i es programaran el tercer divendres de cada mes, de 10 a 11 del matí, al Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP), situat a la tercera planta de l’edifici de les Monges, a la Seu d’Urgell.

“Els esmorzars dels divendres al CETAP”s’obre amb un cicle sobre finançament empresarial, que abastarà quatre xerrades, la primera de les quals porta per títol “La banca, com veu i analitza les empreses?” i tindrà lloc el pròxim 17 de gener. Les altres sessions tractaran els temes següents: “Finançament a la PIME i altres fonts de finançament fora dels bancs” (21 de febrer), “Senyals d’alerta per detectar problemes” (21 de març) i “Reestructuració, refinançament i impagaments” (18 d’abril).

Tot i que les xerrades programades van directament adreçades a emprenedors i empresaris, són obertes també a totes aquelles persones que tinguin interès a informar-se dels temes que s’hi tracten. Per participar a cadascun dels actes, caldrà confirmar prèviament l’assistència a l’adreça de correu electrònic cetap@alturgell.cat.

Aquesta iniciativa està emmarcada dins del programa Catalunya Emprén i de les accions de desenvolupament local del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

 

La Seu d’Urgell, 16 de gener de 2014