L’inici dels assaigs posa en marxa el “Cercamón” 2014

L’espectacle medieval basat en la novel·la de Lluís Racionero es podrà veure a Costoja els dies 15 i 16 d’agost

Aquest dimarts s’incien els assajos de Cercamón, l’espectacle medieval basat en la novel·la del mateix títol de l’escriptor urgellenc Lluís Racionero que es podrá veure a les ruïnes de Costoja, a la vall de Castellbò, els dies 15 i 16 d’agost. Les persones interessades a participar a l’obra com a actors i actrius encara són a temps d’apuntar-s’hi al Consell Comarcal o al facebook d’Estripagecs Teatre.

Cercamónes va representar per primer cop a Costoja l’any 1997 amb direcció de Jordi Llop, qui va estar al front de l’espectacle fins que el 2011 en va agafar el relleu Alfons Casal. De 1997 a 2002 l’espectacle va tenir per escenari Costoja. El 2003 es va traslladar al poble de Vilamitjana, on se’n van fer adaptacions molt diverses. L’any passat va tornar a Costoja i va recuperar la versió clàssica, la mateixa que es posarà en escena enguany.

La producció de l’obra va a càrrec del grup Estripagecs Teatre i és finançada pel Consell Comarcal, l’Ajuntament de Montferrer i Castellbò i l’EMD de la Vila i Vall de Castellbò. L’acte s’inclou en el Festival Càtar del Pirineu, que abasta les comarques de l’Alt Urgell, el Berguedà, la Cerdanya, el Pallars Sobirà i el Solsonès.

La Seu d’Urgell, 23 de juny de 2014