La relació de la banca amb l’empresa centra el primer “Esmorzar del divendres al CETAP”

Una quinzena de persones participen en l’estrena del nou projecte del Consell Comarcal

La iniciativa “Esmorzars dels divendres al CETAP” s’ha estrenat avui al Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu, a la Seu d’Urgell, amb una xerrada de Carles Fontanella i Núria Soriano, de la consultoria Avenç Assessors, sobre la manera com la banca veu i analitza les empreses. Una quinzena de persones, de diversos sectors empresarials i professionals de l’Alt Urgell, han participat en aquesta sessió informativa, que es repetirà cada tercer divendres de mes.

La sessió d’avui forma part d’un primer cicle de quatre xerrades sobre el finançament de les empreses. Les altres sessions tractaran els temes següents: “Finançament a la PIME i altres fonts de finançament fora dels bancs” (21 de febrer), “Senyals d’alerta per detectar problemes” (21 de març) i “Reestructuració, refinançament i impagaments” (18 d’abril).

“Esmorzars dels divendres al CETAP”ha estat impulsat pel Consell Comarcal de l’Alt Urgell en col·laboració amb diverses entitats i institucions i s’emmarca dins del programa Catalunya Emprén i les accions de desenvolupament local del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

La Seu d’Urgell, 17 de gener de 2014