La Seu d’Urgell acull una sessió informativa sobre la transformació digital d’empreses de l’entorn rural

L’acte tindrà lloc al CETAP aquest dimecres a la tarda

El Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP), ubicat a la Seu d’Urgell, acollirà aquest dimecres, 17 de gener, la sessió informativa “Digitalitza el teu negoci amb el kit digital”, una iniciativa adreçada a ajudar les empreses de l’entorn rural en el seu procés de transformació digital. L’acte, que començarà a les 14.45 h, serà conduït per Oscar Ortega, secretari de l'Associació d'Empreses de Tecnologies de la Informació i Comunicacions d'Espanya, qui aportarà la seva experiència i coneixements en aquest àmbit. L’activitat és promoguda per la Diputació de Lleida amb el suport de GlobaLleida i Red.es.

La iniciativa forma part del Programa d’Oficines Accelera Pime Rural, que està destinat a fomentar la transformació digital en petites i mitjanes empreses, autònoms i emprenedors rurals. Durant la sessió s’informarà els assistents dels passos a seguir per formar part d’aquest programa i s’exposaran quines són les solucions que es poden implementar per tal d’impulsar la digitalització a l’empresa. També es resoldran els dubtes o problemes que puguin aparèixer durant el procés de sol·licitud.

Per participar a l’activitat, que és gratuïta, cal fer la inscripció prèvia des de l’enllaç https://forms.gle/TMxcBcJTgX76TmmU7

L’Alt Urgell, 15 de gener de 2024