Les ofertes de feina a l’Alt Pirineu i Aran, reunides al PIRIOFERTES

Piriofertes és un recurs de difusió de les ofertes de feina de les comarques de l’Alt Pirineu i l’Aran. En aquest tauler, les empreses hi poden publicar la informació de les vacants que tenen necessitat de cobrir i les seves dades de contacte perquè les persones interessades puguin fer-hi arribar la seva candidatura.

En termes generals, la funció d’aquest tauler és donar a les empreses una eina per fer arribar les seves ofertes a la població d’una manera àgil i còmoda. Mentre que per a les persones que estan en situació de recerca de feina, ofereix un espai de consulta en què fàcilment poden tenir la informació sobre requisits, condicions i canals de contacte directe amb les empreses.

En aquest tauler, doncs, s’hi poden conèixer les ofertes actives a l’Alt Urgell, arreu del Pirineu i també a Andorra. A escala pràctica, les empreses pengen una oferta a través d’un formulari:

www.bit.ly/PublicaUnaOferta

La seva oferta queda publicada durant el termini de temps que determina l’empresa en el taulell següent, d’accés obert a tothom:

 www.bit.ly/OfertesAltPirineuiAran

Des de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell es gestiona aquesta eina i es coordina el seu ús amb les comarques veïnes per fomentar l’ocupació i donar resposta a les necessitats del teixit econòmic. Es tracta d’una eina per a tots els públics i per a tota tipologia d’ofertes.

En aquest enllaç hi trobareu un vídeo explicatiu:

https://drive.google.com/file/d/1lL7YVr9uRhhy38ZSOdYrXF2Jn83_fgK1/view?usp=drive_link

 

L’Alt Urgell, 29 de maig de 2024