Les primeres presentacions de Camina Pirineus mostren l’interès ciutadà pel projecte

Actes a Oliana i Tuixent el passat cap de setmana

Els primers actes de presentació del projecte Camina Pirineus, el passat cap de setmana a Oliana i Tuixent, han posat de manifest l’interès que ha desvetllat entre els ciutadans la proposta de xarxa de senders liderada pel Consell Comarcal de l’Alt Urgell, finançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i que compta amb el suport del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat, la Diputació de Lleida, l’IDAPA i tots els ajuntaments i entitats municipals descentralitzades de la comarca.

Les presentacions van ser conduïdes pels tècnics responsables del projecte i van comptar amb l’assistència de més de quaranta persones a Oliana i prop de vint a Tuixent. El públic va mostrar el seu interès per aquesta iniciativa i van ser diverses les persones que van expressar la seva predisposició a col·laborar-hi. Molts dels assistents estan vinculats a associacions excursionistes o a d’altres entitats locals.

Les pròximes presentacions seran al Pla de Sant Tirs (17 de novembre, 20 h), Alàs (19 de novembre, 12 h), Coll de Nargó (2 de desembre, 12 h), Fígols (2 de desembre, 17 h) i Bescaran (3 de desembre, 12 h). El projecte es presentarà igualment a la Seu d’Urgell, Montferrer i Noves de Segre en dates encara per concretar.

Imatges: Presentacions de “Camina Pirineus” a Oliana i Tuixent. Fotos: CCAU

.L’Alt Urgell, 6 de novembre de 2017