Montferrer i Castellbò organitzen tallers de sexualitat adreçats a diversos perfils de població

Les sessions tindran lloc els dies 11 i 13 de novembre

La propera setmana tindran lloc al municipi de Montferrer i Castellbò diversos tallers de sexualitat adreçats a diferents perfils de població. Els tallers, organitzats per l’Ajuntament de Montferrer i Castellbò,  l’Oficina Jove de l’Alt Urgell i el Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD), seran facilitats per la Sònia Notario, educadora especialista en sexualitat de l’associació Antisida de Lleida, la qual ofereix el darrer dijous de cada mes l’espai de salut afectiva i sexual a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell.

Dilluns 11 de novembre, al Punt d’Informació de Castellbò, tindran lloc els primers tallers. A les 18h., un taller no mixt adreçat a dones de totes les edats i, a les 19.15h, un taller mixt adreçat a joves.

Dimecres 13 de novembre, a l’Escola Rosa Campà de Montferrer, tindrà lloc a les 18.30h. el taller ‘Com acompanyem les sexualitats dels infants’ adreçat a famílies. I, a les 19.45h, un taller no mixt adreçat a dones de totes les edats.

Amb aquest cicle de tallers, les entitats organitzadores volen contribuir a oferir eines d’educació sexoafectiva, clau per a la prevenció de les violències sexuals.

Les inscripcions són gratuïtes i les places són limitades. Per a més informació i inscripcions: salut.alturgell@oficinajove.cat. Tel: 973 35 56 08

L’Alt Urgell, 8 de novembre de 2019.