Nova aula d'estudi jove a Montferrer i Castellbò

El dijous 18 d’abril s’iniciarà l’Aula d’Estudi Jove a Montferrer i Castellbò. Tindrà lloc cada dijous de 5 a 7 de la tarda al local social de Montferrer, per a joves a partir de 10 anys.

L’Aula d’Estudi Jove és un nou projecte de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell dirigida a les persones joves que són estudiants. L’objectiu principal és facilitar als i a les joves un espai d’entrada lliure per a estudiar, fer deures o fer treballs en grup. També s’ofereix un suport a qui ho necessiti en la recerca d’informació, l’elaboració d’esquemes i resums, en tècniques d’estudi, en l’organització i planificació del temps, en la gestió de l’agenda, etc.

Aquest projecte té la voluntat d’arribar al màxim de joves de tota la comarca i així donar resposta a les necessitats dels que no viuen a prop d’un centre educatiu o una biblioteca. D’aquesta manera es pretén millorar l’accessibilitat a aquesta tipologia d’espais i de recursos a persones de llocs i realitats socioeconòmiques diferents. Així com ser un espai de trobada juvenil.

L’Aula d’Estudi Jove ja es duu a terme a la Seu i té lloc cada dijous de 4 a 7 de la tarda, a la sala gran de l’Escorxador i va dirigida a joves a partir de 12 anys. Aquesta es va iniciar al mes de febrer.

El 10 d’abril, va començar l’Aula d’Estudi Jove d’Oliana que es durà a terme cada dimecres de 4 a 2/4 de 7 de la tarda a l’Espai Jove d’Oliana, està dirigida a joves a partir de 12 anys.

Cal recordar que es tracta d’un espai d’entrada lliure en el qual no es necessita una inscripció prèvia.  En tot moment els i les joves estan acompanyats d’una persona dinamitzadora i de suport. 

 

 L’Alt Urgell, 15 d’abril de 2024