Peramola tornarà a ser prehistòrica

Un viatge a través dels temps amb els nens de l’escola inaugura aquest dijous la Setmana Arqueològica

Aquest dijous, 6 de noviembre, la vila de Peramola, amb els nens i les nenes de l’escola Sant Miquel, farà un viatge a través del temps fins a la prehistòria en un acte que serivrà per inaugurar la II Setmana Arqueològica.

La recreació prehistòrica és una iniciativa creada pel Grup d’Arqueologia de Peramola (GAP) i els alumnes del CEIP Sant Miquel de Peramola. Així, es podrà veure un poblat prehistòric a la plaça Josep Roca a patir de les quatre de la tarda.

Aquesta iniciativa és deu a què formen part del projecte Apadrina un Monument del Departament d’Ensenyament, del qual són executors, des de fa un any. L’objectiu del projecte és aconseguir integrar el respecte i la valorització del passat mitjançant tallers, activitats i altres iniciatives com la I Festa de la Prehistòria, celebrada el juny passat a Peramola, amb els infants de l’escola.

A partir de dijous i fins diumenge, cada dia hi haurà una activitat relacionada amb la història i la arqueologia de Peramola: divendres, un documental sobre l’origen dels humans al Bar Casino (22.00); i dissabte, una xerrada sobre els resultats de les darreres prospeccions (22.00, al mateix lloc).

 

Peramola, 6 de novembre de 2014.