Presentació a la Seu d’Urgell del llibre “100 preguntas sobre sexo”, de Manuel Fernández i Berta Fornés

L’acte tindrà lloc aquest divendres al Consell Comarcal

Berta Fornés presentarà aquest divendres a la Seu d’Urgell el llibre 100 preguntas sobre sexo, del qual és coautora juntament amb Manuel Fernández. L’obra ha estat editada per Lectio dins de la col·lecció Cien x 100. L’acte tindrà lloc al Consell Comarcal de l’Alt Urgell a les 8 del vespre.

El llibre, segons expressen els seus autors, pretén “normalitzar el fet sexual i desmitificar creences errònies referents al sexe”. En aquest sentit, aposten per un llenguatge clar i senzill per respondre a les preguntes i aclarir els dubtes que qualsevol persona pugui tenir en relació a la seva pròpia vida íntima. Adreçada a tots els públics, aquesta obra és el resultat de la pràctica clínica i de les conclusions de les investigacions més importants en sexualitat.

Llicenciat en Psicologia per la Universitat de València, Manuel Fernández Antón, és màster en sexologia clínica i salut sexual per la Universitat de Barcelona i posseeix un postgrau en teràpia vital. És també autor del llibreEl arte de educar con sentido común.

Per la seva part, Berta Fornés Ollé és llicenciada en Medicina per la Universitat de Barcelona i s’ha especialitzat en medicina familiar i comunitària. Posseeix els màsters en sexologia clínica i salut sexual per la Universitat de Barcelona ien teràpia racional-emotivo-conductual per l'institut RET, a més del postgrau  en teràpia de parella. Per lligams familiars, manté una estreta relació amb l’Alt Urgell.

 

La Seu d’Urgell, 24 de novembre de 2014.