Primera guanyadora del concurs de l’enquesta de Camina Pirineus

El premi consisteix en un val de 100 euros per consumir en establiments turístics de l’Alt Urgell

El projecte Camina Pirineus ha fet el primer sorteig d’un premi de 100 euros per consumir en un establiment turístic de l’Alt Urgell entre les persones que han respost a l’enquesta sobre diversos aspectes del senderisme a la comarca. La guanyadora ha estat Georgina Simon Lleixà, de Sabadell. L’enquesta continua oberta i se’n farà un segon sorteig el dia 20 de març de l’any vinent.

L’objectiu de l’enquesta és conèixer els diversos perfils de les persones que visiten l’Alt Urgell. Així, les preguntes fan referència a la durada i els motius del viatge, l’antelació de la reserva o les activitats que hi realitza, entre altres qüestions.

Camina Pirineus és una iniciativa avalada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i liderada pel Consell Comarcal de l’Alt Urgell amb el suport de la Diputació de Lleida i el Departament de la Presidència de la Generalitat. També hi col·laboren els 19 ajuntaments de la comarca, les 11 entitats municipals descentralitzades (EMD) i 15 associacions i entitats, a més de l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA) i els Parcs naturals de l’Alt Pirineu i del Cadí-Moixeró i té l’objectiu de convertir la comarca en un referent d’ecoturisme.

L’Alt Urgell, 4 d’octubre de 2019