S'organitza a la Seu d'Urgell un taller de feminisme per a homes en re-construcció

L'activitat formativa tindrà lloc el dia 19 de desembre al Centre Cívic El Passeig

El proper dijous, dia 19 de desembre,  de 18,30 a 21,30 h a la Sala polivalent del Centre Cívic el Passeig tindrà lloc el Taller Feminisme per a homes en re-construcció, facilitat per Nando Carnero, psicòleg especialitzat en gènere, masculinitats i violència masclista de l'entitat EntreHomes, organitzat de forma conjunta entre el Servei d’Informació i Atenció a les Dones, el Servei d’Intervenció Especialitzada en violència masclista i l’Oficina Jove de l’Alt Urgell.

Aquest taller està adreçat a homes majors de 16 anys, i és gratuït.

Diàriament es visibilitzen més i més casos d’agressions masclistes, davant de les quals molts moviments de dones i LGTBIQ+ es solidaritzen, ho visibilitzen, es cuiden, denuncien les injustícies… però, i els homes què fan? Quin paper hi juguen?

Altres vegades, pensen que no va amb ells, i agafen distància respecte el conflicte. Altres vegades ho neguen, es defensen, o ataquen a qui els assenyala o denúncia la situació. En alguns casos no saben com actuar, i es queden paralitzats, en silenci o confosos.

En aquest taller, s’obre un espai no mixt per a que els homes puguin explorar, experimentar i reflexionar sobre com responsabilitzar-se i com actuar de forma més conscient i visible en els seus entorns i en general a la societat.

Se centrarà i es treballarà a partir de les realitats i contextos que viuen els participants del grup. Es construiran accions concretes per portar a la pràctica.

La formació té perspectiva feminista i interseccional.

Les persones interessades es poden inscriure a través del correu: igualtat@capau.cat