Servei de transport i menjador escolar

El Consell Comarcal de l'Alt Urgell, té les competències delegades per part del Departament d'Ensenyament per gestionar els menjadors i el transport escolar a l'Alt Urgell. La gestió dels menjadors, en alguns casos es fa mitjançant acords amb el propi centre educatiu, amb l'AMPA del centre o bé mitjaçant l'empresa pública Iniciatives Alt Urgell S.A.

En aquest apartat hi trobareu la informació necessària respecte els menjadors i el transport escolar:

1. Per alumnes que tinguin dret a la gratuïtat del servei de transport i menjador:
Alumnes que el seu centre educatiu de referència es troba situat en un municipi diferent al que resideixen (segons mapa escola vigent pel curs vigent) podeu portar la instància al centre educatiu on estigui matriculat, el termini és el 31 de juliol. S’acceptaran fora d’aquest termini si són noves matrícules.

2. Per alumnes que no tinguin dret a la gratuïtat del servei de transport i menjador:
Alumnes que el seu centre educatiu de referència es troba situat en el mateix municipi on resideixen (segons mapa escolar vigent pel curs 2017-18).
Pel que fa al transport no obligatori, disposeu de dos tipologies d’instàncies, una per als alumnes que van a centres educatius de la Seu d’Urgell i l’altra per als alumnes que van a centres educatius de la resta de comarca.

3. Ajuts de menjador escolar per raons econòmiques, socials i geogràfiques, per alumnes que no tinguin dret a la gratuïtat del servei:
(Termini de presentació per al curs 2017-2018: del 29 de maig al 23 de juny, la resta de l'any només s'atendran sol·licituds excepcionals que no s'haguéssin pogut preveure en el moment del termini ordinari i sempre que hi hagi dotació econòmica suficient. S'haurà d'aportar també còpia de la matrícula per justificar les sol·licituds fora de termini)

    [Manual de com presentar la sol·licitud de manera telemàtica]

Menú Escolar per al curs 2016-2017
Centres Educatius on es servirà aquest menú: CEIPs La Valira, Castellciutat, Pau Claris, Sant Climent, Miret i Sans, Sant Esteve, Montferrer, Arnau Mir i INS Joan Brudieu, INS La Valira i Llar d'Infants La Grandalla i Llar d'infants de Montferrer.

Rutes i horaris de transport per al curs 2015-2016

SI teniu qualsevol dubte sobre l'horari de la vostra ruta, envieu un correu electrònic a ensenyament @ alturgell.ddl.net

  Destinació La Seu d'Urgell

  Destinació Oliana

  Destinació Organyà

  Destinació Tuixent

Contacte:
Servei d'Ensenyament
ensenyament @ ccau.cat

Passeig Joan Brudieu, 15 · 25700 La Seu d’Urgell ·  Tel. 973 353 112