Activitats lúdiques i esportives a l'Estiu Jove Oliana 2024"

Oliana ofereix activitats de lleure per a joves a partir de 12 anys

Durant les dues primeres setmanes de juliol els i les joves podran gaudir de diverses activitats lúdiques i esportives a Oliana.

L'Oficina Jove de l'Alt Urgell i l'Ajuntament d’Oliana impulsen l’Estiu Jove Oliana amb l'objectiu que el jovent del municipi i de nuclis propers disposi d'un espai de trobada i participació. Aquí podran fer activitats de cuina, treballs manuals i activitats esportives, fomentant la coneixença mútua, la dinamització, la creació de vincles i la cohesió juvenil.

L’Estiu Jove Oliana consta de 3 blocs “Dilluns dolços”, el 8 i 15 de juliol, on els joves podran gaudir de tallers de cuina de creps i batuts; els “Dimecres creatius” amb un taller de serigrafia el día 10 i un de patchwork el dia 17; i finalment els “Divendres actius”, on els joves podran participar en una jornada de parkour el 12i una de tècniques BTT el 19 de juliol.

Aquestes volen donar resposta als interessos i demandes que els i les joves del municipi han manifestat durant el curs a les diferents sessions d’Espai Jove d’Oliana.

És important tenir en compte que es tracta d’activitats amb places limitades, per la qual cosa es requereix inscripció prèvia. Les persones interessades hauran d’inscriure’s a espaijove.oliana@gmail.com.

Per qualsevol dubte o qüestió podeu contactar amb l’Oficina Jove de l’Alt Urgell al correu electrònic espaijove.oliana@gmail.com, al telèfon 973 35 56 08 o per WhatsApp al 607 866 902.

 

L’Alt Urgell, 21 de juny de 2024