Brunch jove a Peramola

Peramola organitza una jornada lúdica per a joves a partir de 12 anys

Aprofitant les vacances escolars de Setmana Santa, el pròxim dijous 28 de març tindrà lloc el Brunch Jove de Peramola, una jornada lúdica i participava en la qual les persones joves gaudiran d'activitats, jocs, música i d'un piscolabis.

El Brunch Jove està impulsat per l'Oficina Jove de l'Alt Urgell i l'Ajuntament de Peramola. L'objectiu és que el jovent del municipi i de nuclis propers gaudeixin d'un espai de trobada i participació on podran expressar les seves demandes i necessitats, fomentant la coneixença mútua, la  generació de vincles i la dinamització i la cohesió juvenil.

La jornada s'iniciarà a les 12 h amb una caminada de Peramola a Trago, allà es duran a terme diferents activitats i jocs, hi haurà un temps d'esbarjo amb música i pica-pica i, finalment, es tornarà caminant cap a Peramola.

Les persones que vulguin participar, han d’inscriure’s a www.ja.cat/BrunchJovePeramola2024. El darrer dia per a fer-ho és el dimarts 26 de març.

Per qualsevol dubte o qüestió podeu contactar amb l’Oficina Jove de l’Alt Urgell al correu electrònic alturgell@oficinajove.cat, al telèfon 973 35 56 08 o per WhatsApp al 607 866 902.

 

L'Alt Urgell, 25 de març de 2024