El Consell Comarcal de l’Alt Urgell reprèn l’atenció presencial, amb cita prèvia

La mesura és efectiva des d’aquest dilluns, en entrar l’Alt Pirineu en la fase 2 de la desescalada del confinament per la Covid-19

Des d’avui dilluns, la seu del Consell Comarcal de l’Alt Urgell reprèn l’atenció presencial a la ciutadania, amb cita prèvia. Les persones que vulguin accedir a les dependències de la institució hauran de concertar el dia i l’hora de la visita per via telefònica, al 973 35 31 12, indicant-ne el motiu, el servei o el tècnic pel qual volen ser atesos. Tot i així, per a la presentació de documentació, per tal d’agilitar els tràmits i evitar el temps d’espera que suposa la concertació de visita, es recomana fer ús de la modalitat telemàtica.

La decisió de la reobertura de l’atenció presencial s’ha pres en entrar avui la regió sanitària de l’Alt Pirineu i Aran en la fase 2 de la desescalada per la pandèmia de la Covid-19. Cal recordar, tanmateix, que al llarg de tot el confinament, el Consell Comarcal ha mantingut oberta l’atenció al públic per via telefònica i telemàtica i tots els serveis de l’ens han continuat operatius a través del teletreball.

Per tal de garantir el compliment de totes les mesures sanitàries de prevenció davant del coronavirus, el Consell Comarcal ha adequat les seves instal·lacions amb mampares de protecció en els espais de recepció, l’ús de mascaretes per part dels treballadors, el subministrament de gel hidroalcohòlic per a la desinfecció de mans i el manteniment de la distància mínima de seguretat de dos metres en totes les entrevistes i reunions.

L’Alt Urgell, 25 de maig de 2020