Garantida la continuïtat del servei de transport a la demanda Tuixent - la Seu d'Urgell

L'autorització per a la prestació del servei és plenament vigent

Davant les informacions aparegudes a les xarxes socials sobre l’anul·lació del servei de la línia de transport a la demanda Tuixén - la Seu d’Urgell, el Consell Comarcal vol manifestar que aquest rumor no és cert.

L’operadora d’aquesta línia va rebre per part de la Direcció General de Transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, la comunicació de la no renovació de la targeta de transport XD, que habilita al transport de viatgers i mercaderies en el mateix vehicle.

Tant per la Direcció General de Transports i Mobilitat com pel Consell Comarcal de l’Alt Urgell, aquesta anul·lació, no desvirtua la validesa de l’autorització vigent, que és la de prestar el servei de transport de viatgers.

La Direcció General de transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya va enviar una carta a l’operadora del servei i al Consell Comarcal on deia textualment: “Les autoritzacions per a la prestació d’un servei discrecional amb reiteració d’itinerari i cobrament individual dels dos titulars esmentats (Lles i Tuixén) són plenament vigents actualment i esdevé necessària la continuació de la prestació dels serveis objecte de les mateixes”.

Des del Consell Comarcal lamentem el neguit i malestar que causen aquests tipus de noticies, per això des de presidència s’ha demanat una reunió amb la direcció general responsable, per ampliar la informació, aclarir qualsevol dubte i vetllar per la continuïtat del servei.  

La Seu d’Urgell, 9 de setembre de 2019