L’Alt Urgell prepara una jornada d’ocupació per facilitar el contacte entre empreses i aspirants

S’obre el termini per inscriure’s a l’activitat, prevista per al dia 13 de juny

El pròxim 13 de juny, la Seu d'Urgell acollirà una jornada d'ocupació de l’Alt Urgell, unaJobdating en què es posaran en contacte, per realitzar entrevistes curtes, les empreses del territori que busquen noves incorporacions i les persones que estan cercant feina. La trobada entre empreses i persones demandants d'ocupació tindrà lloc al CETAP (Centre Empresarial i Tecnològic de l'Alt Pirineu), ubicat al Centre Cultural de les Monges, a la plaça de les Monges 2, 3a planta, a partir de les nou del matí i fins a les dues del migdia.

L'objectiu prioritari de la jornada és donar resposta a la necessitat de cobertura de llocs de feina relacionats amb diversos sectors econòmics: primari (agricultura, ramaderia...), secundari (construcció i indústria) i quaternari (per exemple, desenvolupament tecnològic) i aquelles del sector terciari que requereixin formacions tècniques (sanitat, educació, administració, logística...). Per aquest motiu, aquesta edició, a banda d’estar oberta al públic en general, es relaciona directament amb les branques dels cicles de Formació Professional que es duen a terme al territori, motiu pel qual es programa l’activitat en el moment que acaba el curs formatiu.

Es farà arribar la convocatòria a empreses de l'Alt Urgell i al públic en general amb l'objectiu d'afavorir la contractació de persones desocupades provinents d'aquests diferents sectors. Alhora, a través dels centres educatius que duen a terme formacions professionals, es farà arribar aquesta informació a les empreses ambquè col·laboren i als estudiants que han acabat la seva formació.

Per participar de l'esdeveniment, les empreses poden penjar les seves ofertes del 9 al 25 de maig a través de l'enllaç: https://ja.cat/MjcQx. Per la seva part, les persones candidates es podran inscriure a les ofertes des del dia 29 de maig fins al 8 de juny, mitjançat l'enllaç: https://ja.cat/3BJby

Pel que fa a l'horari de l'acte, es rebrà les empreses participants a partir de les nou del matí, per tal que es puguin acomodar en el seu espai. Aleshores, es farà una rebuda i presentació oficial de l'esdeveniment i un petit piscolabis. A partir de les deu i fins a la una, es duran a terme les entrevistes individuals entre les empreses i els candidats.

D’altra banda, el dia anterior a l'acte s'oferiran dues formacions, una dirigida a les persones candidates i l'altra a les empreses. Així, el dilluns 12 de juny de es faran les formacions següents: “Defineix i transmet de manera eficaç la teva marca personal”, per a les persones candidates, d’onze del matí a dues del migdia; i “Estratègies i eines per a la selecció de personal”, dirigida a empreses, d’onze del matí a una del migdia.

Aquestes formacions estaran obertes a les persones i empreses que participen de l'esdeveniment ocupacional, alhora que seran obertes a la resta que pugui interessar. Tant empreses com persones candidates es poden inscriure a través de l’enllaç: https://bit.ly/CETAP2023.

L’Alt Urgell, 9 de maig de 2023