L’Alt Urgell programa ‘Va de Networking al Pirineu”, una jornada per fomentar les interconnexions entre emprenedors

La reunió estarà dinamitzada per Mònica Mendoza, referent internacional en estratègia de vendes

La Seu d’Urgell acollirà, el pròxim 21 de novembre, la jornada “Va de Networking al Pirineu”, una iniciativa que té com a objectiu facilitar les interactuacions entre empresaris, emprenedors i professionals per tal que puguin establir nous contactes i noves línies de col·laboració. La jornada és oberta tant als professionals que han participat en les diverses sessions de networking realitzades durant l’any 2023 com a aquells altres que hi puguin star interessats de nou en nou.

L’acte es desenvoluparà de 5 a 7 de la tarda del dimarts 21 de novembre al Punt d’Atenció Golgalleida Alt Urgell, situat al Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP) a l’edifici Les Monges de la Seu d’Urgell. Estarà conduït per Mònica Mendoza, referent internacional com a experta en estratègia de vendes i desenvolupament personal. Mendoza, a qui l’agència Thinking Heads considera una de les millors conferenciants del moment, compartirà la seva visió sobre la situació actual del mercat i proporcionarà consells pràctics per rendibilitzar al màxim els negocis.

Les places per a aquest esdeveniment són limitades, raó per la qual l’organització recomana a les persones interessades formalitzar la inscripció amb suficient antelació a través del formulari que trobaran a la pàgina web següent: https://promocioeconomica.cat/agenda/va-de-networking-pirineu-2/.

Alt Urgell, 15 de novembre de 2023.