Les 328 targetes prepagament estan gairebé totes repartides a l’Alt Urgell

Mesures especials per garantir els ajuts de menjador escolar durant el confinament pel Covid 19

Les 328 targetes prepagament per garantir l’alimentació als infants i joves durant el període de confinament, previstes per a repartir a l’Alt Urgell, estan gairebé totes als domicilis. Durant el dilluns i dimarts d’aquesta setmana, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, a través dels ajuntaments, han pogut repartir a cada domicili les targetes.

Les famílies que no disposen de la targeta és per les següents raons: han decidit post-posar la recollida elles mateixes fins a final de confinament, o bé, estan passant el confinament fora de l’Alt Urgell, o bé, no han contestat ni al telèfon ni al seu domicili. Les targetes no repartides, es guardaran a cada ajuntament, per a facilitar la seva recollida. Cal posar-se en contacte amb el seu ajuntament per telèfon, abans de sortir de casa per anar-la a recollir.

A la pàgina web del consell comarcal: www.alturgell.cat s’actualitza dia a dia la informació de les possibles incidències respecte el funcionament de les targetes. Les famílies beneficiàries  han rebut 4 SMS informant del funcionament d’aquestes.

Cal destacar que les targetes, venen pre-carregades i no requereixen que es faci res per activar-les i poden tenir les següents incidències:

  • en el cas que demani un número PIN, es soluciona prement la tecla verda del datàfon;
  • en el cas que doni error, revisar que no estigui intentant pagar més import del saldo que té la targeta;

Recordem que només es pot comprar en establiments alimentaris (prioritzant verdura, fruita, ous, carn, peix, pasta, arròs, cereals, llegums, llet i derivats làctics com els iogurts, pa, oli, sal, sucre, xocolata i fruits secs).

És necessari que els usuaris de la targeta guardin els tiquets de compra corresponent als productes comprats, se’ls informarà per correu electrònic on han de dur els tiquets. 

Per a les incidències poden contactar amb el telèfon d’atenció al client de Caixabank: 900 404 090 i donar el codi del davant de la targeta DE + números.

Per consultar el saldo i els moviments de forma gratuïta, poden anar a qualsevol caixer de CaixaBank i a través de la web: www.moneytopay.com >Altres gestions de la teva targeta > Consulta de saldo i moviments.

Els 40 euros de saldo corresponen als 10 primers dies (des del 16 al 27 de març), des de l’entitat financera aniran recarregant la targeta periòdicament. A hores d’ara, no ens han comunicat amb quina periodicitat, però informarem a través d’SMS a les famílies.

Per a més informació i dubtes us podeu posar en contacte amb el Consell Comarcal de l’Alt Urgell de 10 a 13 h, al 973.35.31.12, consell@alturgell.ddl.net , al Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell (CAPAU) 973.35.41.02 de 9 a 14 h, per urgències socials truqueu al 630.43.07.52 de 9 a 21 h., o bé al vostre ajuntament.

La Seu d’Urgell, 25 de març de 2020