Les estacions d’esquí nòrdic de l’Alt Urgell i la Cerdanya sumen forces en el projecte Nordicat

La presentació tindrà lloc aquest dimarts a l’estació d’Aransa

Les estacions d’esquí nòrdic de l’Alt Urgell i la Cerdanya presentaran aquest dimarts el projecte de cooperació Nordicat, un pla estratègic per a la seva dinamització i promoció conjunta que impulsa el Consorci Alt Urgell-Cerdanya i que compta amb el suport del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat, el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural i la Mancomunitat de Municipis per a la Promoció de l’Esquí Nòrdic, agrupats en la marca Tot Nòrdic.

L’acte de presentació pública del projecte tindrà lloc aquest dimarts, 31 de gener, a les 11 del matí, a l’estació d’Aransa en el decurs d’un esmorzar. Tot seguit, els assistents, equipats amb esquís o raquetes de neu, visitaran els diferents suports instal·lats a l’estació.

L’acte comptarà amb la presència del director general de Desenvolupament Rural, Oriol Anson; la subdirectora general de Planificació Rural, Laura Dalmau;  el president del Consorci, Jesús Fierro; el vicepresident, Ramon Moliné; i el president de la Mancomunitat, Albert Batalla.

A l’Alt Urgell i la Cerdanya es concentra la major part de les estacions d’esquí nòrdic catalanes. Es tracta de Sant Joan de l’Erm, Tuixent–La Vansa, Aransa, Lles de Cerdanya i Guils–Fontanera.

 

L’Alt Urgell, 30 de gener de 2017