Més de 300 entrevistes en el 9è workshop ocupacional entre 119 demandants i 26 empreses de l’Alt Urgell i Andorra

En total s’han presentat 42 ofertes laborals

Aquest dimecres s’ha celebrat la novena jornada del Workshop Ocupacional organitzada pel Consell Comarcal de l’Alt Urgell i l’Ajuntament de la Seu d’Urgell. Aquesta jornada ha tingut lloc a la sala Sant Domènec de la Seu i s’han realitzat un total de 301 entrevistes entre les 119 persones demandants de feina i les 26 empreses que s’han donat cita en aquesta iniciativa.

Les 26 empreses participants —9 del Principat d’Andorra i 17 de l’Alt Urgell— han presentat un total de 42 ofertes de feina. Les empreses participants en aquest esdeveniment han estat: Caldea, Grup Pyrénées, Centre Comercial Andorrà, ANDBUS, ADECCO, naGRUP Hispania, Servei Andorrà d'Atenció Sanitària, Distribucions Alimentàries Seu, Taurus, Hotel Rural Les Flors, Caser Residencial d’Oliana, Duanes i Serveis Fornesa, Parador de Turisme de la Seu d’Urgell, Càmping Organyà Park, Espora Events, Fruits Quality Pirineus, Grup Bonpreu, Laboratori i Assessorament Integral, Meteopirineus, Mobles Santa Fe, Nooclify, Integra Pirineus, Pediatria dels Pirineus, Recollit i Entregat (GLS) i Tag Systems.

En aquesta jornada s’hi oferien 42 ofertes laborals, de les quals 37 eren de perfils concrets i 5 agrupaven diferents perfils que cercava una mateixa empresa. Aquesta novena edició del Workshop ocupacional ha tingut com a novetat un punt d’assessorament personalitzat per als candidats, per part de  Fàtima Bentolrà, per tal d’afrontar les entrevistes laborals amb èxit. D’altra banda, el dia 17 d’octubre es va oferir una formació per a les empreses sobre gestió d’equips i lideratge, impartida per Maria Ardid.

Alt Urgell, 25 d’octubre de 2023