Nova formació de màrqueting digital a l’Alt Urgell

Els dos tallers tindran lloc els dies 18 i 29 d’octubre i aniran a càrrec de ComunicaTribu

Els propers dies 18 i 29 d’octubre tindran lloc dos tallers sobre màrqueting digital amb ComunicaTribu per aprendre a parlar amb naturalitat i per crear un pla de màrqueting.  La formació anirà dirigida a emprenedors i petites empreses per tal que potenciïn el màrqueting i la comunicació en les seves iniciatives empresarials. Els tallers seran presencials i començaran a les 10.30h del matí al Centre Empresarial i Tecnològic de l'Alt Pirineu de la Seu d’Urgell i tindran una durada de tres hores aproximadament.

El taller del 18 d’octubre servirà per aprendre a expressar de manera clara la proposta de valor del negoci, productes o servei de les empreses i emprenedors participants. Amb aquesta formació́ les empreses aconseguiran saber què, com, quan i on publicar; com solucionar la «ment en blanc» davant d'una campanya i tractar cada venda amb naturalitat.

La segona sessió que tindrà lloc divendres 29 d’octubre anirà destinat a crear un pla estratègic de màrqueting. Es tracta d’una formació teòrica i molt practica en la que es definiran els objectius a resoldre en els següents 12 mesos (sempre d’acord amb l’estratègia) i es planificaran accions concretes per aconseguir-ho. Gràcies a aquest taller s’aprendrà a promocionar el negoci.

Aquestes jornades estan organitzades pel Consorci GAL Alt Urgell – Cerdanya en col·laboració amb el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural. Se situa en el marc del projecte Start-Up que té com a objectiu afavorir l’emprenedoria i el creixement de nous projectes en zones rurals.

Per a més informació, podeu escriure a cauc@cauc.cat o trucar al 973 355 798.

Per a realitzar la inscripció al curs de màrqueting digital, cliqueu aquí.

L’Alt Urgell, 8 d’octubre de 2021