Oliana acollirà una jornada sobre educació sexual feminista en temps de lleure

Tindrà lloc el dia 26 de juliol i està adreçada a adolescents

Oliana acollirà, el dia 26 de juliol, la jornada‘Generant perspectiva. Educació sexual feminista en temps de lleure’, adreçada a adolescents i organitzada per l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, amb col·laboració de l’àrea d’Igualtat del Consell Comarcal, l’equip d’educació social del Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell (CAPAU) i l’Ajuntament d’Oliana.

La jornada, que parteix de la necessitat d’oferir espais d’educació sexual en l’àmbit del lleure, dona continuïtat a la formació adreçada a professionals que ha tingut lloc durant el mes de juny, i en la que han participat prop d’una vintena de monitors i monitores del lleure de la comarca.

En el programa d’activitats s’inclouen tallers de sexualitat(s) i autoestima (‘El plaer del desig’), tallers de diversitat sexual i de gènere (‘Lleure sense armaris, lleure en colors’) i activitats lúdiques coeducatives (‘Fent Rebombori’), a càrrec d’entitats referents al territori com la fundació Antisida de Lleida, l’associació Colors de Ponent, La Pluja i El Rebombori. L’artista local Marta Tarrés Codina il·lustrarà, en directe, tota la jornada. Per tancar, si la situació sanitària ho permet, hi haurà piscina nocturna.

Les places són molt limitades i les inscripcions, gratuïtes, es poden fer a bit.ly/GenerantPerspectivaOliana

L’Alt Urgell, 14 de juliol de 2021