La jornada es fa el proper dia 25 a Puigcerdà i té com a objectiu augmentar la presència del producte local en l’oferta gastronòmica dels establiments de les dos comarques
Amb la voluntat d’establir més canals de comunicació i coneixement entre productors locals i restaurants de l’Alt Urgell i la Cerdanya, el Consorci GAL i els consells comarcals de les dos comarques han organitzat una trobada el proper dia 25 a la tarda a la Biblioteca de Puigcerdà.
La jornada pretén oferir un espai als productors locals per a donar a conèixer la qualitat i versatilitat dels seus productes als professionals de la restauració i afavorir la connexió entre ells, per tal d’incrementar la presència del producte de quilòmetre zero a les cartes dels establiments. La trobada estarà dinamitzada pel músic i divulgador pirinenc Ivan Caro, inclourà una breu presentació de les elaboracions de cada productor i es completarà amb un tast. Per a participar-hi cal inscriure-s’hi abans del dia 22 (973 35 57 98 -Eva Delgado- i edelgado @ ccau.cat).
L’Alt Urgell i la Cerdanya són dos comarques amb una gran riquesa gastronòmica gràcies a la pervivència d’un bon nombre de productors, ramaders i agricultors molt arrelats al territori i a una extensa oferta d’establiments d’hostaleria i restauració.
Alt Urgell, 17 de setembre del 2025