JOVENTUT

L'Oficina Jove de l'Alt Urgell -OJAU- és un servei d’informació i assessorament adreçat, principalment als joves de l’Alt Urgell. La prioritat és la d’esdevenir útils i actius en facilitar l’accés als joves a la informació en temàtiques com: Habitatge, treball, salut, oportunitats a Europa, ensenyament, cultura, participació, i en qualsevol informació relacionada amb els joves, com ara cursos, subvencions, activitats, agenda local i comarcal, etc.

L'Oficina Jove de l'Alt Urgell es va posar en funcionament el mes d'octubre del 2008 per tal de fer més propera l'administració als joves i sumar esforços entre diferents administracions: Ajuntament de la Seu d’Urgell, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell i la Direcció General de Joventut.

L'OJAU forma part de la Xarxa Catalana d'Emancipació Juvenil que depèn de la Direcció General de Joventut.

Us podeu informar presencialment o per telèfon, com també a través del correu electrònic (alturgell @ oficinajove.cat). També us podeu subscriure al butlletí electrònic que recull tota la informació d’interès per als joves. I també a les xarxes socials: Facebook i Twitter.

Aprovat el nou Pla Comarcal de joventut per al període 2022-2025

Horari hivern:
Matins: de dilluns a divendres de 10 a 14:30 hores
Tardes: dimecres de 16:30 a 19 hores

Horari estiu:
Matins: de dilluns a divendres de 9:30 a 14:30h

Itinerat a comarca a demanda

Contacte:
Centre Cívic l'Escorxador
alturgell @ oficinajove.cat
whatsapp: 607 866 902

Camí de la palanca, s/n- 25700 La Seu d’Urgell -  Tel. 973 355 608