JOVENTUT

L'Oficina Jove de l'Alt Urgell -OJAU- és un servei d’informació i assessorament adreçat, principalment als joves de l’Alt Urgell. La prioritat és la d’esdevenir útils i actius en facilitar l’accés als joves a la informació en temàtiques com: Habitatge, treball, salut, oportunitats a Europa, ensenyament, cultura, participació, i en qualsevol informació relacionada amb els joves, com ara cursos, subvencions, activitats, agenda local i comarcal, etc.

L'Oficina Jove de l'Alt Urgell es va posar en funcionament el mes d'octubre del 2008 per tal de fer més propera l'administració als joves i sumar esforços entre diferents administracions: Ajuntament de la Seu d’Urgell, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell i la Direcció General de Joventut.

L'OJAU forma part de la Xarxa Catalana d'Emancipació Juvenil que depèn de la Direcció General de Joventut.

Us podeu informar presencialment,per telèfon, per whatsapp i a través del correu electrònic (alturgell@oficinajove.cat). També us podeu subscriure al grup de difusió de whatsapp, que recull tota la informació d’interès per als joves. I seguir-nos a les xarxes socials: Instagram (@ojalturgell)

Aquí podeu consultar el nou Pla Comarcal de joventut per al període 2022-2025

Horari hivern:

Matins: de dilluns a divendres de 10 h a 14 h
Tardes: dimecres de 14 h a 17 h

Horari estiu:

Matins: de dilluns a divendres de 10 h a 14 h
Itinerat a comarca a demanda

Contacte:

Oficina Jove de l'Alt Urgell
alturgell @ oficinajove.cat
Tel. 973 355 608
Whatsapp: 607 866 902
Cami de la palanca, s/n- 25700 La Seu d'Urgell