MEDI AMBIENT

El servei de Medi Ambient del Consell Comarcal de l’Alt Urgell treballa en diversos àmbits amb competències dins de l’ampli ventall  de l’Àrea. Entre d’altres:

Gestiona l’EDAR de Montferrer per al tractament de les aigües residuals de la capital i nuclis adjacents. Realitza els tràmits administratius d’Autoritzacions d’abocaments al sistema de sanejament, autoritzacions d’accés Motoritzat al Medi Natural i informes vinculants  d’activitats segons la Llei 20/2009 de prevenció i control ambiental.

Gestiona també mitjançant el Consorci AUGEMA el Refugi d’Animals Abandonats de Benavarre, així com  la Gestió del Pla de Millores dels boscos públics de vàries entitats de la Comarca per tal de millorar el sector forestal i promoure el projecte de revalorització de la biomassa, essent l’Alt Urgell la segona comarca a Catalunya amb superfície forestal.

Dins de l’àmbit de la sostenibilitat, es treballa amb la millora de la Gestió del Residus amb les Mancomunitats de la Comarca,  elaboració de l’Agenda 21 comarcal, punt d’informació Agència local d’energia.

Qualsevol mesura en la millora i protecció del Medi Ambient serà en benefici dels paisatges, vegetació, geologia, fauna, llums, colors i arquitectura que disposem al nostre entorn.

Contacte:
consell @ alturgell.ddl.net
Passeig Joan Brudieu, 15 · 25700 La Seu d’Urgell · Tel. 973 353 112