Associacions empresarials

Associació d’Empresaris de l’Alt Urgell

És una associació sense ànim de lucre, constituïda l’any 2007, amb l’objectiu de ser un referent social i empresarial a la comarca de l’Alt Urgell. L’AEAU és una entitat multisectorial, plural i independent, d’àmbit comarcal, que aplega tot tipus d’empreses i empresaris, sense limitació de mida, sector o estructura.

c/ Capdevila, 29 3r
25700 La Seu d'Urgell -Lleida
Telèfon: 621 224 515
info@aeau.org
www.aeau.org
 

 

Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell


L'Associació d'Hostaleria de l'Alt Urgell es va crear el 1985 i està integrada per empreses alt urgellenques  del sector (hotels, restaurants, entre altres). Amb l'objectiu de fer promoció dels productes locals i de temporada.

c/Mare Janer, 25
25700 La Seu d’Urgell -Lleida
Telèfon: 973 35 53 30
alturgell@hostaler.org
 

 

Menja’t l’Alt Urgell


Menja’t l’Alt Urgell és una associació sense ànim de lucre formada per petits productors i artesans, registrats legalment i de producció pròpia, de la comarca de l’Alt Urgell. Entre els productors en trobem de diferents sectors com; l’alimentari, l’artesà, el cosmètic i el de restauració-casa rural.
L’objectiu d’aquesta associació és promoure i donar a conèixer conjuntament els productes de proximitat i de qualitat que es treballen a la comarca de l’Alt Urgell, així com potenciar l’entorn que els envolta.
L’any 2019 l’associació es va posar com a repte promoure i gestionar unes rutes gastronòmiques que donen a conèixer les diferents explotacions i obradors per apropar més els productes als consumidors. Aquestes rutes tenen una durada d’un dia i inclouen diferents tastets de productes a més del dinar.

Botiga: c/ Plaça Patalín, 2
25700, La Seu d’Urgell -Lleida
Dimarts, divendres i dissabtes de 10-14 hores i de 17-20 hores
Mercat proximitat (Supermercat Charter),
La Llau, parcel·la 7-A, Polígon Industrial
25711, Montferrer
Dissabte i diumenge de 9.30 a 14 hores
Telèfon: 635 660 931
Informació general: menjatlalturgell@gmail.com
Rutes: rutesmenjatlalturgell@gmail.com
www.menjatlalturgell.cat
 

Unió de Botiguers la Seu d’Urgell

La Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell, és va crear l’any 1998, és una entitat amb força i capacitat organitzadora. És una agrupació del comerç i els serveis de la Seu d’Urgell.

c/ Capdevila, 29 – 3r, despatx 6
25700 La Seu d'Urgell -Lleida
Telèfon: 684 450 997
info@laseucomercial.cat
www.laseucomercial.cat
 

Associació de Productors i Elaboradors Ecològics de la Cerdanya i l’Alt Urgell

L’any 2016 es crea l’Associació de productors i elaboradors ecològics de la Cerdanya (PROECO), amb 18 socis fundadors, tots ells operadors certificats pel CCPAE.
Els objectius d’aquesta associació són representar al sector ecològic local davant d’altres agents públics i privats, donar a conèixer el sector productiu ecològic cerdà i crear un teixit col·laboratiu per treballar i comercialitzar conjuntament.
Al 2018, l’associació creix amb la incorporació de productors ecològics de l’Alt Urgell. Es vol guanyar força, representativitat territorial i ampliar el teixit col·laboratiu amb la comarca veïna.
Actualment, hi ha 30 associats que representen sectors productius tant diversos com la ramaderia bovina, equina i ovina de carn, bovina de llet, cunicultura, gallines de posta, horta, fruita dolça, plantes aromàtiques i medicinals.

Centre Cívic Escoles Velles. c/ Escoles, 2
25720 Bellver de Cerdanya - Lleida
Telèfon: 637 705 081 / 609 158 016
info@productorsecologics.cat
www.productorsecologics.cat