IMMIGRACIÓ

El servei d’atenció a l’immigrant està emmarcat dins el Pla de ciutadania i immigració, que gestiona i coordina les actuacions en matèria d’integració de les persones estrangeres de l’Alt Urgell.

Els eixos del pla són el Programa integral d’acollida, el Programa d’igualtat d’oportunitats i el Programa d’Acomodació a la diversitat.

Oficina Itinerant

És un servei d’acollida local destinat a dotar d’informació de l’accés i el funcionament dels recursos i serveis dels municipis i de diferents aspectes de l’entorn (laborals, lingüístics, formatius, d’habitatge, etc...).

Aquest servei es presta, a més del Consorci d’Atenció a les Persones, als ajuntaments de La Seu d’Urgell, Oliana i Organyà

Assessorament en estrangeria

Servei destinat a dotar d’informació, orientació i assessorament a persones estrangeres sobre tràmits en materia d’estrangeria.  Els empresaris que vulguin contractar una persona estrangera, també poden fer ús del servei.

Servei de traducció

Servei adreçat a professionals, entitats i institucions per tal d’assegurar i afavoriri la comunicación amb les persones nouvingudes.

Els idiomas de  traducció són: l’alemany, l’angès, l’àrab clàssic i el dialectal, el bambara, el berber o amazic, el búlguar, el francés, el kabil, el mandingo o maninka, el portugués, el romanès i el xinès.

Cal que la demanda es faci al tècnic d’immigració amb una setmana a l’avança.

Memòries:

  • Les memòries les podeu consultar en aquesta pàgina

Contacte:
serveis.socials @ capau.cat
Centre Cívic "El Passeig" - Plaça Soldevila, 1 · 25700 La Seu d’Urgell · Tel. 973 35 41 02