EMPRESA, OCUPACIÓ I DESENVOLUPAMENT LOCAL

Una de les principals tasques de l’àrea de promoció econòmica del Consell Comarcal és trobar incentius que afavoreixin el desenvolupament econòmic de la comarca per tal de poder gestionar i executar projectes rellevants al territori. De fet, el Consell ha creat i participa en els diferents consorcis de gestió del programa d’ajuts Leader per a la creació d’activitat econòmica al món rural i ha creat l'espai del CETAP (Centre Empresarial i Tecnològic de l'Alt Pirineu) com a punt de trobada per a l'empresa, la innovació, la formació i l'emprenedoria.

D’altra banda, des del Consell Comarcal fa molts anys que es fa assessorament a les persones que volen crear la seva empresa i se’ls ajuda en l’elaboració del pla d’empresa, la constitució i en la tramitació de les possibles línies d’ajut existents. Des d’aquest servei s'acompanya a les empreses ja consolidades i llurs associacions i, per això, s’ha signat convenis amb entitats empresarials que ofereixen un assessorament més especialitzat i a demanda del sector empresarial.

I CONCURS D'EMPRENEDORIA DEL CETAP-TELECENTRE:

El Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP) ha convocat el primer Concurs d’Emprenedoria amb l’objectiu prioritari de promoure i incentivar l’execució d’idees emprenedores. El concurs va adreçat a joves que actualment estiguin cursant estudis universitaris o bé a persones que ja hagin obtingut un títol universitari i que tinguin la intenció de crear la seva empresa a l’Alt Urgell i fomentar així l’ocupació al territori.

Les finalitats del concurs són donar suport a idees amb una clara vocació de realització i, per tant, de creació d’empresa a la comarca i, alhora, potenciar la cultura emprenedora entre els universitaris per fomentar el retorn del talent jove als territoris rurals. També es pretén donar a conèixer els serveis i recursos que ofereix el CETAP al món empresarial i a l’emprenedoria del territori.

Bases del Concurs:    ( 93 Kb)

Formulari de Sol·licitud:  (72 Kb)

Contacte:
cetap @ alturgell.cat
Av. Pau Claris, 16, 3r pis · 25700 La Seu d’Urgell ·  Tel. 973 355 798