Guia d'empreses especialitzades en energies renovables i eficiència energètica de l'Alt Urgell

La guia comarcal d’instal·ladors especialitzats en energies renovables forma part d’una de les accions del projecte PIRINNOWA’T: Pirineu sostenible, en col·laboració amb l’Agència de Desenvolupament del Ripollès, en el marc de la convocatòria de projectes Innovadors i Experimentals del Servei d’Ocupació de Catalunya, expedient IE-12/17 regulat per l’Ordre EMO/315/2015, del 7 d’octubre.

L’objectiu d’aquesta acció es crear un directori que inclogui totes aquelles empreses del territori que treballin d’una manera o altra amb energies renovables i eficiència energètica; des de empreses instal·ladores a proveïdors de serveis relacionats.

S’ha elaborat un fitxa per incloure les dades de contacte, serveis que ofereixen, principals marques amb les que treballen i certificats; així com un llistat de les instal·lacions realitzades més representatives.

 
     
     
  
   
        
        
Renovables Joan Mariages    

 

Si esteu interessats en aparèixer en aquest directori podeu retornar omplerta la següent Fitxa Guia d’Instal·ladors Alt Urgell a l’adreça mediambient@ccau.cat

Per a més informació podeu visitar la pàgina del projecte Pirinnowa’tt

 

Contacte:

ALT URGELL: mediambient @ ccau.cat o 973 35 31 12 ext. 119
   
Consell Comarcal de l’Alt Urgell
Passeig Joan Brudieu, 15 · 25700 La Seu d’Urgell