Pla reactivació econòmica - PRAU

Què és el PRAU?

El PRAU és el Pla de Reactivació Socioconòmica que el Consell Comarcal elabora per definir unes línies estratègiques i unes actuacions prioritàries així com la creació de nous projectes per fer front a les conseqüències de la COVID-19.

El PRAU té com a base l’IMPULSA 2026 Pla Estratègic Alt Urgell i la Seu d’Urgell, a partir del qual, es pretén consensuar les accions que s’han de tirar endavant durant el 2021 per contribuir al manteniment i reactivació de l’economia local i del teixit empresarial.


Quins objectius té?

El PRAU té per objectiu donar suport al teixit empresarial de la comarca per tal de reactivar econòmicament els municipis, i poder desenvolupar i dinamitzar l’economia i l’ocupació a l’Alt Urgell. 

Considerem que per fer front a la situació de crisi actual cal treballar conjuntament i amb una mirada innovadora. D’aquesta manera, el PRAU no només pretén donar una resposta immediata a la situació adversa, sinó avançar cap a un teixit comarcal més sòlid que ens ajudi a ser més resilients davant de possibles nous períodes d’inestabilitat.


Com ho farem?

  1. Anàlisi de la situació econòmica i ocupacional post Covid-19 a partir de dades públiques i d’enquestes i sessions de treball amb agents de la comarca. 
  2. Prioritzar línies estratègiques i accions per impulsar de forma immediata. 
  3. Articular un pla d’acció a partir dels objectius i les línies estratègiques, observant també projectes iniciats en territoris veïns i comptant amb la implicació d’agents del territori. 

Quins agents hi estan implicats?

Aquest Pla de Reactivació Econòmica és podrà dur a terme amb la participació de:

  • tècnics i tècniques de la comarca
  • agents clau del territori
  • amb consens polític 
  • amb la cooperació publico privada
  • amb noves aliances i sinergies

CONTACTE

CETAP (Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu)
Plaça de les Monges, 3ª planta · 25700 La Seu d’Urgell
Tel. 973 355 798
reactivacio @ alturgell.cat

 

    

         

Aquest projecte està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, finançat pel Servicio Público de Empleo Estatal i cofinançat en un 50% per l’FSE